Het Plein wenst jou en u .....

Zo aan het begin van de tweede week van het nieuwe jaar mag het nog Graag willen we iedereen zegen en gezondheid wensen en dat het maar weer een geweldig Plein jaar mag worden!
 
Heb je een lumineus idee voor Het Plein, of een tip hoe we het nog leuker en fijner kunnen maken: Laat het ons horen! Graag gaan we met jouw tip of idee aan de slag zodat Het Plein in 2017 nog meer als ‘thuis’ ervaren mag worden !
 

Het Plein zet in het zonnetje...

In 2016 hebben heel veel mensen er voor gezorgd dat Het Plein een goede plek was om te zijn. Graag willen we deze vrijwilligers bedanken: alle koks, gastvrouwen en gastheren, facilitaire krachten, kern-teamers: Héél hartelijk dank voor jullie tomeloze inzet! Fijn dat jullie ook in 2017 weer mee helpen om er een groot Pleinfeest van te maken!
 
En aanstaande zaterdag wandelt Het Plein weer...
Aanstaande zaterdag 14 januari wandelt Het Plein een ‘korte-dichtbij’ wandeling: We gaan het Kruishaarder(klompen)pad bij Nijkerk lopen (ca. 12 km).
Doe je mee: meld je dan weer even bij Ad (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en geef daarbij aan of je eventueel een auto voor het vervoer kunt ‘leveren’. Vertrek 9.00 uur (koffie thee vanaf 8.45 uur) vanaf Versteeglaan 21. Om een uur of één hopen we weer terug te zijn! Leuk als je weer mee doet!
 

Kerkdiensten

Activiteiten

09 juni 2023
20:00  Nacht van gebed
24 juni 2023
19:30  SOOS Jo!n

Adres

Van Schothorststraat 24
3772 AX  Barneveld
Telefoon: 0342-490239
 

Predikant sectie Zuid

Ds. W.M. Blijdorp

Predikant sectie Noord

Ds. A. Buursema